Το Εστιατόριο

Φρέσκο ψάρι
Πάνω στο κύμα
Κοντά στην Αθήνα
Φ

ανταστειτε εσάς και την παρέα σας να αράζετε κάτω από τη σκιά των δέντρων, ρεμβάζοντας το απέραντο γαλάζιο και να αφήνεστε στον χαλαρωτικό ήχο των κύματων της θάλασσας.Η εικόνα και μόνο σε ταξιδεύει.Αλλά η απόλαυση δε χρειάζεται να σταματήσει εδώ!! Η πανδαισία των αισθήσεων μπορει να ολοκληρωθεί με φρέσκα και εύγεστα θαλασσινά σερβιρισμένα στο πίατο σας συνοδευμένα με ουζάκι και λαχταριστούς μεζέδες.

Αυτό είναι μια μικρή μόνο γεύση του τι μπορεί η ταβέρνα μας να σας προσφέρει .Η Καλάδα είναι μια από τις πιο διάσημες ταβέρνες της περιοχής και γιαυτό και αρκετοί επώνυμοι έχουν έρθει κατά καιρούς να την επισκευτούν.

Τ

ο φιλικό της περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα και περιστοιχισμένη από δέντρα η Καλάδα είναι το ιδανικό μέρος για μια απόδραση από τη καθημερινότητα και σας υπόσχεται υπέροχες γευστικές εμπειρίες.

Πρόκειται για μια περιοχή που παρόλο που είναι τόσο κοντά στη Αθήνα είναι ταυτόχρονα τόσο μακρυά από τη ηχορύπανση της μεγαλούπολης,το καυσαέριο και την ένταση της καθημερινότητας.Το γαλήνιο φυσικό τοπίο που συνδίαζει το πράσσινο και τη θάλασσα,το καλομαγειρεμένο φρέσκο ψάρι πλαισιομένο από την αύρα της θάλασσας θα σας αφήσουν αξέχαστες εμπειρίες